Kalkulatori

Përmes këtij kalkulatori, secili qytetar mund të bëjë llogaritjen paraprakisht se sa do t'i kushtoj shërbimi postar për dërgesen e tij, duke dhënë në menyrë të duhur parametrat përkatës për llogaritjen e tarifës!Adresat

Në këtë pjesë ju mund të shkruani adresen tuaj, në menyrë që dërgesat që drejtohen tek ju përmes shërbimit postar, të vijnë në mënyrë të saktë dhe pa vonesa.Gjurmo dërgesat

Në këtë pjesë ju mund të gjurmoni dërgesat postare përmes numrit të pranimit të dërgesës.Klientët

Përmes kësaj forme, ju si klient i Postës së Kosovës mund të qaseni në SASP dhe të kryeni pjesën tuaj të punës të paraparë në marrëveshjen e bërë më Postën.